Karting SM – Info kilpailijoille

Tykkimäki Circuit: Pituus 1202 m, leveys 8 m. Suurin sallittu automäärä 34 autoa/erä.

Kilpailuinfon, tulokset ja muut kisatiedot löytyvät radan huoltorakennuksen seinältä ilmoitustaululta.

Majoittujille osoitetaan paikka järjestäjien toimesta Kouvola Circuitin puolella, varikon vieressä. Alueella olevaa sähköä ei saa käyttää lämmitykseen eikä viilennykseen! WC-tilat majoitusalueella löytyvät huoltorakennuksen takaa. Suihku- ja saunatilat ovat kartingradan päärakennuksen yhteydessä.

Ratamaksu torstaina 20 € ja perjantaina 40 € / kuljettaja. Rotax -luokissa 25 € / pvä to ja pe. Maksu suoritettava ennen ajamista kahvioon. Jos sinulla on kausimaksutarra, muista silti käydä ilmoittautumassa kahviossa. Jos radalta tavataan kuljettaja, joka ei ole suorittanut ratamaksua, eikä ilmoittautunut maksu peritään kaksinkertaisena.

Ympäristömaksu 25€/kilpailija/viikonloppu. Majoitusmaksu 20 € / yö. Maksu kahvioon.

Polkupyörien, potkulautojen, mopojen ym. käyttö varikolla kielletty!

Varikolla tupakointi sakon 50 € uhalla kielletty. Tupakointi sallittu vain merkityillä paikoilla tulityöpaikan vieressä sekä katsomoalueella.

Autojen bensiinillä peseminen on kielletty. Jokaisella kilpailijalla pitää olla 6 kg sammutin, jossa on voimassa oleva leimaus. Sammutin tulee sijoittaa näkyville siten, että se on kenen tahansa nopeasti käytettävissä.

Jokaisella kilpailijalla tulee olla varikkopaikan alla suojapressu joka estää vieraiden aineiden joutumista maahan. Lisäksi kilpailijoilla tulee olla olemassa kilpailijakohtainen öljyvahinkojen estoon tarkoitettu imeytysmatto, jonka pinta-ala on noin 1 neliömetri.

Sähköjohtoja ei saa vetää asfalttikulkuteiden yli.

Jokainen kilpailija on velvollinen siivoamaan omat jälkensä kilpailun jälkeen. Siivoamattomasta varikkopaikasta järjestävä seura laskuttaa 150 €! Roskikset ja jätelava sijaitsevat tulityöpaikan vieressä.

Auton korjaamista varten on varikolla tulityöpaikka, jossa on käytettävissä hitsausvälineet. Auton pesu onnistuu myös samalla paikalla. Tulityöpaikka sijaitsee varikon huoltorakennuksen vieressä olevassa sinisessä kontissa.

VARIKOLLA NOUDATETTAVA HILJAISUUTTA KLO 22.00 – 7.00

Radan pelastustiet tulee pitää avoimena niin, että ambulanssi pystyy milloin tahansa poistumaan radalta. Pelastustien viereisten varikkopaikkojen tulee pitää asfaltti alue tyhjänä, sekä autojen ovet ym. kiinni niin etteivät ne ole esteenä.

Sähkökelat tulee aukaista kokonaan käytön ajaksi kelan lämpenemisen ja syttymisen estämiseksi.

Tuuli yllättää usein Kouvolan radalla. KIINNITÄ TELTAT ERITTÄIN HYVIN! Teltankiinnitysohjeita on saatavilla radan kahviosta.

MAJOITUSALUEEN TURVALLISUUS
Majoitusalueella huolehditaan riittävästä turvavälistä ajoneuvojen ja vaunujen välillä. Riittävänä turvaetäisyytenä pidetään vähintään neljä metriä mitattuna kokonaisuuden uloimmasta pisteestä (matkailuajoneuvo tai etuteltta). Alueella tulee huolehtia myös riittävistä pelastusteistä. Pelastustien minimileveys on 8 m.

PALVELUT KISAPAIKALLA

Kahvio: Kisan ajan teitä palvelee radan huoltorakennuksessa kahvio. Tarjolla on pieneen nälkään mm. paninia, sämpylää, kahvileipiä, jäätelöä ja juotavaa monenlaista.

Isompaan nälkään kahviossa on tarjolla (to, pe, la ja su) lämmin ruoka hintaan 9.80€ sis. ruokajuomat, leipä, levite, salaatti.

Kahviossa voi maksaa myös pankkikortilla.

Sauna- ja suihkutilat sekä WC:t Sijaitsevat kahvio- / huoltorakennuksessa. Juomavettä voi hakea kahvio-/ huoltorakennuksen päädystä.

Ensiapu: Kilpailun aikana radalla on kilpailijoiden käytettävissä ambulanssi. Ambulanssi sijaitsee lähtöalueen vieressä. Pienempiin naarmuihin saa laastareita myös kahviosta.

 

Jaa:

Leave Comment